Friday, November 12, 2010

Umbrella for My Princess

Last week order payung untuk my princess. Kebetulan payung dia yang ada tu,kecik..muat-muat dia je. Kalau hujan pun kena tempias jugak tu. Ternampak payung cartoon princess...sangat la suka. Semalam dah sampai...saja tak nak bukak dulu. Surprisekan my princess. Lepas kerja,ambik my princess kat taska.

`Batisya...tengok tu'
`Apa ni mama'
`Batisya punya la...mama belikan,cuba bukak'
`ooo..batisya punya yer'


Sambil bukak tu..mulut dia bising gak la
`Apa ni mama'
`Bukak la dulu....'
...........................................(bukak wrapping)

`Waaaaaaaaaaaaaa....batisya punya ye mama,PRINCESS la mama'
`Batisya suka tak'
`sukaaaa'
`Cantik tak??'
`cantikk!'
`Cakap apa dengan mama'
`Tima kasih mama'
`Sama-sama'


Kebetulan semalam hujan,bukan main try test payung ni..hehehe. Suka betol dia dengan payung princess ni. Sampaikan dalam rumah pun dia bukak....hahahaha. Kalau korang nak beli,leh masuk fb...add Silverian Collection.

6 comments:

ILA HAFIZ said...

laa...kenapa princess..belila naruto!

Ciklinn said...

nanti kita pakai sama2 yek

@e_da said...

untuk baby girl mcm2 boleh beli kan..

kak ina kl said...

salam..kamu gi ke link ni..dia ada tunjuk camner nak buat assignment yer..
http://www.mohdzaid.com/2010/08/28/bagaimana-menggunakan-churp2-dengan-betul.html

fazilzura said...

wahh suke alya dpt payung princess

Lyana said...

pandainye alia ni.......dah besar...!!!