Friday, December 10, 2010

Demam panas

Hari ni dah start kembali bekerja setelah 2 hari EL. My princess high fever...temp 38-39. Semalam 9 dec is my anniversary,takde celebrate apa-apa pun sebab tak pikir,lebih memikir kesihatan anak. 21 Dec genap my princess 3tahun,ermm demam nak tukar tahun agaknya.

Pagi ni bawa ke klinik kita pulak bersama somi,hari ni en.somi take turn....en.somi EL hari ni...jaga my princess. Harap hari ni dah ok la.....risau demam panas ni. Walaupun demam,syukur batisya nak makan,main macam biasa cuma bila panas tu menyerang...dia mula la merengek,mama tak leh nak renggang. Doakan untuk my princess moga dia cepat sembuh...amin

2 comments:

A.I said...

siannye...semoga alya cepat2 sembuh..

el said...

hepi nbeseri both of u semoga terbaik tuk kamoo semua...

cepat sembuh ye princess
:)