Monday, December 13, 2010

Evening Walk at Lake Valley

Petang semalam en.somi ajak ke taman di bandar tun hussein on,saja round-round dengan batisya. Last week baru belikan batisya basikal,so tu yang nak dia familiar dengan basikal tu. Sekarang ni belum reti nak kayuh sangat,hari-hari kayuh dalam rumah jer..hehehe. Ruang dalam rumah pun takde la besar pun so agak terhad la kan.


Dua beranak berdua-duaan...suruh batisya kayuh,dia tak nak...ayah dia pikul la basikal tu...hahahahaha

Merajuk sebab tak dapat layang-layang & bubble. Kat situ ada jual semua tu,sediakan duit jer.

Lagi satu tarikan kat taman ni,ada tasik ...dalam tasik tu ada banyakkkk ikan. Ikan kap,talapia,keli..tah apa lagi,tak kenal sangat ... hehehehe. Makanan ikan pun ada dijual,so boleh la sambil relaks tu melepak kat situ bagi ikan-ikan makan.

Ayahnya melayan batisya,beli 2 pack makanan ikan

video
Banyak kan.....geli pulak tengok banyak-banyak ni..dah la tu besar-besar! Disini dilarang memancing yer.

1 comment:

Aellynn Darlene said...

X PEDULIK... NK SUH LAKI MAK MANCING GAK! X PEDULIK! X PEDULIK!!!!

KAH3