Friday, December 10, 2010

Khidmat penjagaan ibu selepas bersalin

Assalamualaikum,
Kepada bakal ibu yang memerlukan khidmat penjagaan selepas bersalin boleh menghubungi saya seperti yang tertera di bawah. Perkhidmatan ini adalah perkhidmatan penjagaan ibu tinggal bersama dalam tempuh berpantang. Penjaga akan tinggal bersama dan melakukan semua kerja berkaitan. Perkhidmatan yang di sediakan adalah seperti berikut:

i) urutan selepas bersalin (3 hari)
ii) bertungku
iii) bertangas/sauna
iv) menyediakan air mandian dari daun-daun herba serta memandikan ibu
v) memandikan bayi
vi) memakaikan bengkung,pilis dan param pada ibu
vii) menyediakan sarapan pagi, makan tengahari, minum petang dan makan malam
viii) menjaga bayi dan tugasan yang berkaitan.
viiii)cukur kepala bayi

Pakej yang di sediakan adalah Pakej Mutiara Harmoni (30 hari rawatan)

Bagi mengelakkan sebarang masalah tempahan awal perlu di lakukan ia itu 2 bulan sebelum tarikh di jangka bersalin.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi kak iefa di talian 017-4248021

Terima kasih.

note: dapat info ni email. maklumat lanjut,call direct akak tu
Sharing is caring

2 comments:

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

waaa... berapa tu sue? 30 hari je eh? kalau nak genap 44 hari?

saveme_zero said...

zura - x sure la,aku tlg iklankan jer..hehe. nak tau detail cuba call akak tu