Thursday, December 09, 2010

Last weekend

Sabtu kerja macam biasa,lepas kerja..balik rumah mil. Memang tiap-tiap sabtu my princess stay situ. Makan tenghari dulu...kasi kenyang perut..baru balik..hehehe. Kebetulan sabtu tu,en.somi kena standby sampai malam..so mintak izin en.somi nak merayap. Takde kemana pun,bawa batisya pergi JJ cheras selatan,saja bawa dia jalan-jalan sambil tu beli tiket wayang Rapunzel untuk tayangan hari ahad.



Happy je dapat naik horse ride ni...hehehe sambil pegang monkey dia tu. Memang ramai la manusia,kebetulan weekend..dengan YES lagi...mau tak ramai manusia. Kena la bawa harness..maklum la berdua kan. Masa berjalan dengan princess hari tu,ada pulak yang hilang anak. Terjerit-jerit akak ni mencari anak dia,dia dok ralit sangat memilih baju. Aihh...tu yang takmo tu kan,kalau tak bawa somi..better bawa somebody yang boleh layan budak-budak kecik ni or tinggal je kat rumah. Nasib baik jumpa balik budak tu tapi dapat sakit la..hehehe. Langsung mak dia hilang mood nak shopping...macam-macam.

Hari Ahad,tenghari tu pergi rumah adik ipar di Desa Tun Abdul Razak,dia buat b'day 1 tahun untuk anaknya. Menu meehon/mee/kueh tiaw sup,kuih muih,agar2...macam-macam la. Lepak-lepak sampai petang,terus berangkat balik...tukar baju kejap..terus ke JJ,wayang pukul 5 petang. Sambil tu window-window di JJ,hari tu ada beli mop di C4...scotch brite .. harga besar RM21.90..sekali masa bayar RM23. Hangin la jugak...tapi malas nak tunggu lama,bayar je la. Masa kat JJ..nampak mop ni..harga RM16.90!! Bengang betul!! Menyirap je tengok...tapi dah beli pun,so diam-diam je la..hehehe.

3 comments:

fazilzura said...

tu psl kalau dh beli brg tu , daku dh maleh nk tgk2 dh kak , wat nye tau hrga lg murah , hhuhuhuhu tensen tuu

saveme_zero said...

zura - tu le.aku rs nak hamuk je kat c4 tu..kahhh.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

happy je nampak.hee..btw, just have fun on ur becoming dyas!