Tuesday, December 21, 2010

She is 3 Years

Lama betul tak update blog,ni gara² melayan drama korea..hahaha. Mood tu habis swing. Last week,b'day my princess .... 21 Dec..genap la dia 3 tahun. Kejap je masa berlalu. So takde plan apa pun,ajak en.somi cuti sama²...bawa princess round² KL. Tempat yang dituju, Time Square. Perghh....gile kentang,rasa JAKUN kejap tau. Dekat 4tahun la tak jejak situ...hahh...tu pasal macam JAKUN..hahaha. Sampaikan ingat jejantas didepan Times Square tu boleh cross Low Yat..rupanya ke Monorail...hahahaha. Minah kaunter tu dah tengok kitaorang...nak cover line,princess ajak naik tut-tut...hahaha.





Plan nak bawa ke Cosmo Game tu,betul ke erk..memang tak ingat dah. Bila dah round-round dalam tu,tengok ada kedai camera....langsung beli camera tu pun pergi cari kat low yat. Dapat yang murah pun jadi la kan. Asal leh ambik gambar....hahahaha. Sekarang kan YES...so harga berbaloi².

4 comments:

@e_da said...

happy 3 yrs alya.. kejap je dah beso kan sue.. baru je aritu citer2 bab pregnant ni.. ehhehe dah ada anak daro dah ekau.. hihi

Anonymous said...

Associatedcontentnetwork.com Article directory free for publish your press release and articles !

Lyana said...

dah beso dah alya..leh dapat adik..hikhikhik

Mat Gebu said...

salam sue..sekejapnya masa, seingat saya dulu masuk kat FP, sue tgh preg kan si dara ni kan?..Laaa ni dah 3 taun saja..ishh mcm mimpi...