Friday, December 03, 2010

Spageti tanpa baju

Sibuk betul sekarang ni...dengan internet kat office baru nak ok,tak sempat sangat nak update blog. Kalau kat rumah tu,pc zaman jepun punya...slow sangat..hehehe. So better update kat office kan.

2 malam kelmarin....buat spageti untuk princess,dah bagi dia makan semangkuk..supaya dia duduk diam..senang mama nak buat kerja. Dah settle kerja rumah,baru boleh makan. Bawa la sepinggan spageti nak makan,tup-tup princess berebut dengan mama. Adehhh..saja je tau. Dia tengok dalam mangkuk dia dah nak habis,dia tengok mama punya banyak...dia konker semua. Aihh...sabar je la kan. Abis dia makan 2 mangkuk tu,so mama ambik yang lain jer la. Spageti ni makan petang yer...hehehe. Dinner makan nasik pulak,mama goreng telor...sekali dia sampai kat dapur...`mama buat apa?'...`goreng telor'..nak nasik! So mama goreng lagi sebijik telor...nasik untuk dia sepinggan,mama pun sepinggan.

Terkangkang anak dara mama...sambil tengok tv hahh..dengan tak berbaju

`Sedap la mama'...ayat bodek

Hahh...tengok la,2 mangkuk dia konker. Saje je tau dengki dengan mama

Nasib baik la habis...tapi takde la licin berkilat tapi kalau sup,dia hirup sampai ke pinggan...hahahaha

4 comments:

el said...

spageti separuh bogel la ni hahahaha

eLYies said...

spagetti aper ni kak su...

@e_da said...

wahhhh sedap sgt alya sampai tak pakai baju... hehehhe

Lyana said...

semangat gak ek alya makan....kekkekeke