Monday, January 03, 2011

Bowling & dinner Rimba Klasik

31 Dec 2010 cuti public holiday given by our PM atas kemenangan Bola Sepak di Indonesia. Lepas en.somi solat jumaat...buat plan ajak kawan en.somi main bowling. Ingat nak main kat alamanda tapi kawan somi cakap lane tak cantik. Then tuju ke Metropint Kajang. Kitaorang sampai dulu,sambil tunggu kawan somi sampai...jalan² dulu kat situ..lagipun tak pernah datang sini. Kebetulan keluar lift...ada butik baju kids..so terjah la kan.

Masuk butik ni...memang sangat la seronok sebab baju cantik²!! rasa nak borong je semua. Kalau nak cari dress ker..tee ker..semua ada kat sini..harga takde la mahal sangat pun.


Masa kat bowling metropoint..pack sangat² sebab ada orang buat tournament. So end up..tukar location,ke sg besi. Kat sini kosong jer...tak serabut sangat,memang takde orang la. Dah alang²...langsung somi roger member yang lain. Jadi meriah la skit kan.








Loving couple (bluwekkk..macam ko je loving couplekan..hahaha)


Kena kawal ini budak...agak lasak jugak hari tu. Mama tumpang² main jer..kang dua² tangan pulak terkehel. Nanti ada orang kata lak kan....


See..tengok!budak ni ada hati nak baling bola tu. Ingat macam dalam game punya...hahaha




Lepas main bowling..perut dah lapar,terus pergi makan di Bangi pulak. Mula² kawan somi nak makan kat SOHO..tapi tak jadi..so ke Rimba Klasik. Layanan ok...tapi service kat sini..dari 10,mama bagi 4 je la sebab apa tau....tunggu makanan & minuman lama. Dah makanan sampai,minuman tak sampai lagi sampai kitaorang semua dah abis makan. Dah tu...sangat la tasteless!!! Langsung takde rasa okeh! Mungkin sebab ramai sangat kot hari tu..ye la malam nak sambut tahun baru tapi patotnya maintain la kan. Takpe..next visit hope ok.



Dah kenyang..mata pun dah layu. Kat depan kedai ni..ada kedai jual barang² ringan. Ringan ke erk...hahahaha. Ada topi...hbag,menan budak²..kira macam downtown la tapi satu kedai jer. Kebetulan purse dah pecah...harus la cari ganti. Tengok purse kat situ ok gak....harga RM10 satu,kalau 2..RM15. So mama ambik2..hehehe.Jadi la kan...dari takde.

1 comment:

ayien78 said...

sempat shopping wallet... heheheheh ..best la ko sue..aku siang nganga jek ... jln sowang2 jek tanpa couple terchenta sbb dia keje...tapi malam syok sbb dating berdua..terubat hati ...