Monday, January 03, 2011

From AXA to ING

Korang pun sure ada medical card kan..either sendiri atau company. Medical card ni...from en.somi punya benefit. Sebelum ni pakai AXA...klinik yang under panel somi pun ada kat kawasan rumah ni. Yang selalu pergi pun,klinik alam damai & klinik kita. So far...bila ada medical card ni,senang la skit kalau nak dapatkan treatment incase takde cash out kan.


Start tahun 2011 ni...management dah tukar insuran pulak,now guna ING. Kata somi...lagi banyak panel,lebih kurang seribu lebih. Hahh...melambak ko!hahaha tapi klinik alam damai yang selalu pergi tu takde panel dengan ING. Nasib baik klinik kita masih ada dalam list.

4 comments:

ayien78 said...

mysamala insurans dgn hubby kita... tapi kitaorg anak beranak guna medi jaring jek... hubby tk cover family...nasib ada bank rimau =)

fazilzura said...

opis nye x bergune kak .. ampeh ..
so dak & fmily gune prudential ler

K-Baby said...

Salam dear Mommy,
I'm honored to invite you to join our giveaway contest in conjunction with the launch of our online baby shop. You could stand a chance to win a cute slogan tee for your beloved lil one. Do drop by our blog. Many thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

ILA HAFIZ said...

aku tahun ni x renew pun utk izz & apis. 2 tahun x guna kad. bayo buta2 ke je kat insuran. kali ni apa pun jadi.. aku pakai GL jela. x mampu dok private.. g la PPUM ke HUKM ke.. ampang ke..GH ke...hahaha