Tuesday, January 04, 2011

X10der - update!!

Korang tau tak x10der ni. Mama dapat info ni pun dari FB. X10der ni untuk sambungan bagi baju yang berlengan pendek/labuh baju yang pendek. Elok untuk dipakai kalau labuh baju tak cukup panjang nak tutup bump...hehehe. Mama beli ni dari kak Nor Masayu mastor dari FB harga dari RM35. Yang mama beli ni...RM35.



Mama beli kaler hitam...tapi yang basic plain. Gambar bawah ni contoh yer..hehehe. Kalau yang basic,lengan takde cerut. Satu lagi...x10der ni,ada koleksi² tertentu yang sangat limited,memang cantik design baru² tu. Duta produk ni...Bienda. Kalau korang tengok dia pakai yang macam skirt tu...tu la x10der.

Cara² pakai







4 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tau.. tau.. member jue pun ada beli x10der niee.. hehe

SyaNa said...

ooo xyah pakai inner da ek???
wey ce cite ce cite lebih lanjut
rege sume tu
haha

fazilzura said...

haah , ado jgk tgk... rm35 kalau x silap kan kan

Lyana said...

waaahhhh bagusnye mende ni..n trendy