Monday, February 14, 2011

Cocoa collagen POWER plus

Sure u all penah dengar produk ni kan. Mama pun selalu dengar dari yies sebab dia minum ccpp ni almost 6bulan. So bulan ni nak cuba ccpp ni,badan selalu exhausted..kalau balik rumah,nak buat kerja pun rasa lemau. Sebelum ni mama guna produk Dcl,masih maintain lagi dengan dcl ni..just nak kasi umph lagi la kan. Kalau lepas bersalin pun boleh minum..korang boleh search je kat google ccpp ni..banyak info pasal produk ni.
 

3 comments:

cik dah ganu kiter said...

idah pernah minum ccpp..sbb target nak turunkan berat..tp disbbkn kesedapn ccpp tu..berat naik plk..kih..kih..

mmg sedap sgt2 ccpp....

eLYies said...

kak sue lepas ni MAMTOP!!!..hahahaha

iera_ayen said...

yies~sorang lagi pengguna baru...hahaha...aku dah 4 bulan amik...yehaaa