Wednesday, February 23, 2011

Dinner tonight

 

Malam ni mama masak yang cepat & senang. Sotong asam tumis & pak choy oyster dicampur dengan udang kering. 1st time mama buat,sedap la pulak & mama ratah dah skit tadi..hehehe. Now tunggu my laling balik,lebih kurang pukul 10 jugak la baru sampai...(macam mana la berat tak bertambah,asyik makan lewat je..hehe). Banyak jugak baju yang out of size,maka kena la beli (boleh jadikan modal mintak hubby belikan baju baru,baguskan idea mama..hahaha). Hah korang jangan ikut,amalkan gaya hidup yang sihat ok.

3 comments:

Nana said...

sue..aku tgk gamo ni kt fb tadi
tros terlior...
aku dinner makan kopok je nih hehe diet la konon

Nur Syafawati said...

ni je??????????mane ketam cili???udang tepung???sotong kicap???arghhhh...diet ye

eLYies said...

aku suka makan sayur aje..dapnyaaaaaa