Tuesday, February 08, 2011

Holiday to Melaka ~ Part 2

Sambungan entry Part 1

Masa sampai Melaka kan,betul tak sangka...banyak dah perubahan.Patot la dapat nama baru..Melaka Maju,memang betul² maju la sekarang ni. Lain kali kalau datang melaka,harus 3hari 2malam...hahaha. Waktu malam kat sana pun sangat la happening. Masa tahun 97-98,melaka takde la semaju tu,dalam masa 10 tahun...memang upgrading habis la. Bandar hilir pun dah takde,sampai mama tanya en.somi..'kereta lembu dah takde ker yang'...hahahaha.

Memang tak puas la ronda sebab limited sangat timenya. Nak terus stay kat hotel hantu tu,ishkk...idak le..hehehe. Kang 2 malam berturut² tak boleh tido lak..ekekekek.


















Lepas Afamosa,terus cek in kat hotel....dinner kat sungai punggur alai.



Happening sangat even waktu malam....jalan pun jem

Merasa gak aku naik beca ni...hehehe



Princess bangun pagi je...terus cari mainan dia..menguap sampai tak cukup mulut hahh..ishkkk

Peace!! hahahahhaa

Hahh...ni la hotel/resort nya...scary okeh! laki mama & princess tido nyenyak! hampeh tol
Pertunjukkan gajah pulak....best jugak afamosa ni. Macam-macam show ada.kira berbaloi la walaupun tiket agak mahal

sambung next entry lak yer

2 comments:

Nana said...

aku g melaka time CNY lst year xdpt nek menara taming sari
q pjg giler...
ktorg pon mkn ikn bkr kt alai..mula2 nk g umbai tp ada org melaka suggest g mkn kt alai

saveme_zero said...

nana - kat alai tu dorang kata sedap kat kassim tapi ramai org hari tu. aku mkn kat tepi sekali..not bad jugak la. harga pun xde la mahal