Tuesday, February 15, 2011

Kid's dough fantastic playset

 

Balik dari bowling petang tadi,terus ke destinasi yang seterusnya..mines shopping fairs,perut harus diisi sebelum balik rumah dulu. Sekarang ni dah ada mall baru..capitaretail,besar & cantik sekarang ni dah. Nak cari apa semua ada,sediakan duit je la. Konon window je tapii kena paw jugak dek princess. Nampak je toycity,geram rasa tau. At the end,hubby belikan dough sebelum tu dia mintak set macam barbie..harga gila kentang la kan,tak kuasa nak melayan. Dah belikan dough tu terus cari port makan..mama pilih a&w je. Lepas makan terus balik,kang ada je lagi kan. Ok lah..selamat malam.

2 comments:

eLYies said...

syok main menatang ni..aku tak leh beli..sbb aqil suka makan..hahhaa

Lyana@Mely said...

yana pun takleh beli gak..kang budak2 ni makan..kekeke...tunggu dah besar cam kakak batisya