Monday, February 14, 2011

Minggu ni saya...

Hai korang...macam mane weekend korang,best tak?? Weekend mama best...hehehe. Aktiviti mama minggu ni.....pergi belajar berenang. Memang dah lama nak..tapi masa asyik tak cukup jer,leh caya ker..hehehe. Ni pun teruja akibat geng mommies si bibu,dia ajak join lama dah. So this time tak nak dah pending lagi. Mama tak reti swim ye....baru sekarang nak belajar..tu pun lepas pegi PD hari tu,tengok orang lain mandi syok je. Mama terdampar tepi pool....jalan-jalan tepi gigi air..hahaha. Mama belajar kat putrajaya precint 16,best cikgunya..tak sombong,happening je. Ohh yer...kelas berenang 4x belajar..RM80,ok la kan...tak mahal & tak murah. Mama bukan nak jadi pro,dapat basic pun jadi la kan. So korang...meh kita belajar berenang.



Hari ahad....ajak hubby ke MV. Lama sangat tak pergi sana,makan tahun jugak la. So pukul 10 dah keluar rumah...takot jem & tak dapat parking. Sampai sana...dah ramai pun orang. We all breakfast je kat sana terus, jalan-jalan..window & shopping sikit.
Konon malu nak ambik gambar...

Dia sibuk nak ambik gambar jugak..grrrr

Ni la hasilnya....hahahaha

Mama beli purse,goggle & make-up elianto

Untuk princess

Dah balik rumah....rehat dulu,bagi princess tido secukupnya. Dalam kul 5.30 keluar balik,pegi main bowling dengan kawan-kawan hubby. Semalam tak ramai pun...dalam 5 famili je tapi pak² & mama je yang main,mak² yang lain takmo main...ekekekeke. Ohh..pertama kali main dapat strike 5x,hubby & kawan² tention tengok mama main...hahaha..mereka JELES! Then dinner kat Satay station....satay ok,besar gedabak...90sen secucuk tapi kuah dia...kureng!

No comments: