Wednesday, March 16, 2011

Cuaca pagi ini

Pagi ni mendung je kan,gelap disetengah² kawasan. On the way mama nak pergi kerja,tengok cuaca dah separa gelap tanda-tanda hujan akan turun. Nasib baik pagi ni jalan tak jem sangat,sedang² aje. Sampai je office,hujan dah turun..tapi renyai² then makin lebat jugak la tadi tapi sekejap je hujannya.


.      

Harap petang ni tak hujan,kena balik awal sebab mesin basuh dah siap. Orang kedai dah call...RM180 ko! Ok la kan..dari tak boleh repair lansung..lagi berdarah nak keluar RM1800. Kalau kena beli baru kan...kalau la kan....muahahaha..mama nak yang ada pengering sekali...alaa lepas dah basuh,terus kering..leh lipat je terus. Harga sekarang takde la mahal sangat KOT..hahaha. Tu kalau rosak terus..nasib baik leh repair kan.. selamat duit hubbyku..kahhhh.

   

No comments: