Tuesday, March 15, 2011

Downtown Bkt Dukung

Lepas hubby repair mesih tu,terus ajak g makan.Selalu hari minggu jarang sekali mama masak..hehehe(padahal malas). Mama ajak hubby ke downtown baru kat Mines tu,korang lom tau lagi kot. Ada banyak gerai..member office cakap ada 700 gerai. Hahh..pakai kasut roda ye,tak lenguh kaki..hahaha.

Plan makan dekat balakong tapi ramai pulak manusia. So hubby terus je drive ke Kajang,ingat nak masuk kajang rupanya nak g Down town Bkt Dukung,then makan kat foodcourt je..sambil shopping. Dapat gak rembat skit². Banyak untuk princess je la.

Ralit tengok apa la tu yer

Hahh...apa la tu sampai ternganga mulut..ekekeke

video
Ooo..rupanya ada konsert!


Kat tepi ni,ada jual ayam tanpa tulang. Uncle bob tak silap.

Ni la hasil rembatan untuk princess. Semua pun murah² jer

Ni mainan..tak sah kalau takde mainan.


1 comment:

wawa said...

untung jadi alya suh boleh dapat mcm2 hehe kat area mana ni su plan nk g kl boleh p sana