Tuesday, March 22, 2011

Gathering for Zie Brunei

Hari ahad,ada gathering pulak yang harus di attend. Tenghari bertolak,masa keluar rumah tu hujan renyai tapi dah berhenti. Kat MRR2,rupanya hujan selebat-lebatnya. Nampak macam kabus putih jer,hubby drive pun slow je sebab tak nampak jalan langsung. Dengan air yang bertakong kat jalan,bila kereta lain lalu macam kena simbah air je kat cermin...scary!



Lebat sangat...

Eloo..saya yani,budak domok...hehehe

Baju merah tu..maknya,Pn.Syafa

Hahh...kalau tengok dorang ni,sure akan kata..ni la maknya..ekekeke tapi bukan ye

Rasa nak bawa balik je!

Elok je dok dalam tu..hahaha

Ketibaan Pn.Arin

The Guess

The Anak-anak

The Food yang memenuhi meja

The havoc yang anak² buat

With my Son

My Lovely princess..dahaga bebenor hahh


1 comment:

Alyn Aellynn said...

woi itu my son okeh! see i'm wearing baju like him! like son like mommy okeh!