Sunday, March 06, 2011

Mesin basuh rosak

Sebelum ni,mesin basuh mama buat hal jugak. Ingatkan dah rosak hari tu,bila on..air tak boleh masuk pulak. Dah puas tekan tapi tetap error. Ni la kalau fully auto,sure akan jem motor mesin ni. Dah la baju banyak nak basuh,takkan nak hantar dobi lak kan. Aih..tension tau tengok baju berlonggok tak berbasuh. Tengah memikior macam mana nak settlekan masalah ni. Beli baru? $$$$..:- (

     
Semalam berendam dalam toilet membasuh 2 baldi baju..huhuhu sampai naik lenguh kaki ni. Wahai mesin...pulih lah dikau.

3 comments:

Hafya Adni said...

saje je tu nak soh kak sue wat senaman tangan...basuh baju...hikhikhik

elly @ suely said...

same le mesin kite ni kak.... akk beli tahun bile? sy since 2007.......

saveme_zero said...

sama la suel. ko pya ok tak??