Wednesday, March 16, 2011

Minum petang

Tiap-tiap petang,harus minum petang sebelum makan malam..(mana la tak naik berat badan ko kan). Dapat makan goreng pisang seringgit pun dah cukup. Kalau tak minum petang,rasa macam nak kena gastrik..dengan pedih perot..cukup la semua skali. Hah kalau dah sakit perot kan,mula la kepala pun sakit. Pada mama berat tak jadi masalah tapi masalah gak la kalau baju/seluar tak muat kan..hahaha. Part yang tak boleh cover,perot! Scary nengok..haha. Kena kasi fit je sekarang ni. Nak sit up pun tak boleh dah,kena bantuan ko..hahaha. Takpe,pelan-pelan kayuh.


Roti & susu kambing

No comments: