Monday, March 07, 2011

My cousin wedding

Ahad semalam ada kenduri kahwin. Anak makcik kahwin,yang no.3. So far majlis berjalan dengan lancar walaupun ada beberapa masalah yang dapat ditangani. Mak andam yang makcik ambik ni,mak andam masa mama kahwin sebelah hubby. Harga dia memang masih berpatutan la,makcik pun takde la bajet yang mahal² kan. Terima kasih kak atikah yang sama-sama membungkus lauk..really helpful.






The pelamin

Goodies bag

Dia pun sibuk jadi penyambut tetamu..ekekeke

Makcik & her only daughter





She's really exhausted BUT...her energy masih strong. TQ princess...sebab tolong mama..love u so much!



Yang lelaki tu sepupu mama. Isteri dia orang bagan datoh..kendurinya last week tapi mama tak pergi sebab hubby kerja. Tema side makcik kaler maroon. Mama tolong apa yang patot jugak la,balik rumah pun dah pukul 5. Penat tak terkata la kan,kenduri kahwin ni...memang majlis yang penat.

No comments: