Tuesday, March 01, 2011

Pearl snowlotus

Korang sekarang pakai pencuci apa. Muka mama ni jenis berminyak,agak kusam & ada bekas jerawat. Dah try banyak produk tempatan jugak la. Yang terbaru...mama cuba produk ronasutra,bedak & pelembab. So far ok,muka takde la berminyak sangat macam dulu. Ingat nak cuba Tia Amelia then K ai cakap dia cuba produk siam. So far ok,dia suruh mama cuba. Mama tengok jugak detail produk ni. Ada FDA & halal.

Mama tengok muka yang bermasalah,so far guna produk ni...berkesan. Mama tanya jugak detail kat owner tu..boleh ker?? dia suruh mama cuba. Harap-harap berkesan la kan,bukan cantik macam ratu cantik tu..at least..muka tu nampak cerah,bersih & tak berminyak.



Nanti la betul-betul berkesan,mama share dengan korang yer..muka terbaru mama..ngeh³

Info tentang produk

RM65 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

SABUN PEARL
PAKAI 3KALI SEHARI..GOSOK SEKITAR MUKA DAN LEHER DAN BIARKAN SEKETIKA.. KEMUDIAN BILAS DGN BERSIH.

SCRUB PEARL
UTK KULIT SENSITIF HANYA PERLU PAKAI 1KALI SEMINGGU.KULIT BIASA PAKAI 2KALI SEMINGGU

CREAM PEARL..
SAPU SEKITAR MUKA DAN LEHER SELEPAS MANDI 3KALI SEHARI

Teratai Salju, pakar dan ramuan langka dihasilkan di Northwest China Xinjiang Uygur Otonomi Daerah, tumbuh di celah-celah di bebatuan yang tersebar di atas permukaan salji di pergunungan Tianshan, Altai, dan Kunlun. Ini adalah ramuan abadi dan tumbuh perlahan-lahan meskipun dengan vitalitas yang kuat. of Biasanya, hanya 5 peratus daripada biji bisa tumbuh, dan tanaman memerlukan tiga tahun pertumbuhan untuk mencapai keputusan.

INDIKASI
Ideal untuk memutihkan, melembutkan, melembapkan kulit. Membantu menghilangkan jerawat dan noda serta jeragat.

KEGUNAAN
Membersihkan wajah dan urut krim ke wajah dan leher, pagi dan malam.

[Bahan].
Pearl powder Serbuk mutiara. Snow lotus Teratai salji. Vitamin E Vitamin E. Latinal Latinal. AHA AHA.

PRODUK NI SEMUA DH DISAHKAN HALAL DAN SELAMAT OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN THAILAND DAN GMP CERTIFIED


6 comments:

SyaNa said...

aku pakai produk biasa je kak
still muka mcm tuuuu jugak pun
mmg aku pn jenis muke minyak..

saveme_zero said...

klu xde mslh sgt xpe la syana. muka aku ni ... aduhai,terok bebenor rupanya dah. tu nak cover skit la kan..ekekeke

irma said...

mesti mahai ni sue...??

saveme_zero said...

tak lah...RM65 je

ayien78 said...

sue...tak jadik yer ko coba rona sutra tu???baru nk tanya ok ke tk???

ieda said...

kak sue member ida pun muka dia kulit berminyak n jerawat merata,ida cdgkan dia pakai produk rizreni...skrg kulit dia cantiknya...ida dulu pakai gak mmg puas hati tp sbb jauh la company dia kat taman melawati kot..igt pas bersalin nak pakai balik

kalo kak sue xsesuai yg ni cuba la produk RizReni...