Monday, March 21, 2011

She got injured

Jumaat kelmarin petang ambik princess macam biasa. Then nampak kat mata dia,macam ada luka. Tanya cikgu..kena cakar katanya dengan budak yang suka membuli orang tu . Aihh...khamis tu masa ambik dia,dari luar dengar princess nangis,kuat semacam..ingat jatuh ke apa. Tanya cikgu..budak tu buat. Aihh...budak tu cikgu cakap,memang takde hati...semua orang dia bulinya. Semua dah kena,pelik jugak...mak ayah dia tak buat something ker?? Kalau luka terok,harus mama jumpa mak ayah dia.

Sikit je la nak kena mata...huhuhu

Kat pipi pun ada..kena cubit. Nasib la anak mama ni tak reti nak pukul orang balik. Selalu mama pesan kat dia...`kalau dia buat kakak,bagitau cikgu..nanti cikgu rotan dia'

4 comments:

Bunda Awwa said...

ciannya alya mst sakit kan...sue g jumpa mak bapa budak tu

♥ Che NamNam ♥ said...

eh maner boleh biarkannn..kasik amaran sikit ngan budak tuh tak pon jumpa jerk makpak diyer..kalau semua org biarkan kang akan datang lain plak jadiknyer..

macam-macam skang neh..kecik-kecik dah pandai buli orang..huhhh

saveme_zero said...

tu le..klu ada lg pasni,mmg aku jumpa je mak pak bdk tu. cikgu pun dah x larat nak bagitau mak dia kot.

iera_ayen said...

mesti kes mak bapak wat x kesah jer tu...geram aku jenis mcm nih...kene kat anak dorang baru heboh satu malaysia kot...