Monday, March 14, 2011

Swimming at Putrajaya

Sabtu lepas kerja,mama ada program..swimming class. Ajak ayien sekali sebab dia keboringan,hubby dia pun kerja. So..mama roger dengan dia sekali. Minggu lepas mama tak pergi sebab tak berapa sihat,nanti lagi bertambah tak sihat kan. This week mama ajak adik mama temankan,bawa sekali princess. Dah seminggu tinggal kelas,masa latihan jadi macam fobia air pulak...adehhh. Langsung lupa skill! Trainning pun seminggu sekali je,harapkan kelas...tu yang jadi macam fobia...huhuhu. Teringin gak nak pergi training kat cheras tu tapi sian lak princess nak tunggu lama kan. Kebetulan masa hari tu,mama training 1jam je sebab hujan.

Lepas kelas tu,makan² borak dulu kat foodcourt. On da way balik tu,badan princess macam panas. Dalam kereta,dia muntah susu...huhuhu.Suhu badan makin tinggi pulak. Ermm...terus cargas hantar adik mama balik semenyih dulu. Lepak kejap rumah ayahanda,terus balik rumah.

Kepenatan lepas swimming + badan dah start panas
Cantik matahari petang ni,masa ni pukul 7.07 petang. Cuaca tak menentu dah sekarang ni. Masa ni kat u-turn balakong. Mama ikut sg long hway.
7.15 petang...matahari dah nak tenggelam.

Balik rumah,terus bagi princess ubat demam. Suhu dah turun skit...cool dah badan dia. Ermm..harap my princess get well soon.

No comments: