Monday, March 21, 2011

Wedding at Palong

Sabtu mama cuti,ada wedding yang harus pergi. Kawan opis lama hubby,majlis kat Felda Palong 3. Jauh jugak perjalanan,lebih kurang 3jam! Cuaca pulak kejap panas,kejap hujan.

Princess layan perasaan

Dah separuh jalan,dia mintak tukar baju cantik

Suruh posing elok²,tengok la dia buat apa

Princess dah buat perangai,dia rimas dah tu..plus mengantok

Ada benda yang dia nak

Pengantin dah sampai,tema grey


Cantik pelamin dia..patern sekarang ni

Tunggu untuk ditepun tawar

Hahh..sudah mengamok kat meja makan

Apa la yang princess nak ni

Time ni nak gelak pun ada. Princess ingat yang tu ayah dia,dok la pegang kaki orang tu..hahahaha

Kawan opis hubby

4 comments:

nasazfrog... said...

sib baik princess tak menangis kan... ala budak2 biasa la tu... :)

♥ Che NamNam ♥ said...

chantek ah pengantin nyerr..

haku suker ah tgk ko senyum kak sue, gigi ko chantek...eh eh ikhlas nehh tau..

eLYies said...

cantik giler pelamin ni dan tema ni..cam tema adik zul je kan...

saveme_zero said...

nas - tak ngis?? ngis gak nas..hahaha. aku malas nak layankan

che namnam - ikhlas ye?? sy suka..haahahaha. pemberian ilahi. malu la sy..hehehe

yies - a'ah. cantik..aku pun suka.