Friday, April 22, 2011

Cover rim tayarku tercabut

Hari selasa kelmarin,on da way balik..drive seperti biasa.Sampai selekoh markas tentera,perasan ada bunyi macam tercabut tapi ignore je la kan sebab kereta under control je. Mama pandang cermin belakang,tengok ada benda tergolek-golek tengah jalan. Masa ni dalam hati dok berkata-kata..`Ehh....cover rim kereta sapa yang tercabut tu?? kereta aku kah?? ' Kereta wira belakang mama macam nak potong mama tapi mama tak bagi sebab malu..hahaha. Lagi la mama tekan minyak,jauh dari situ. Dalam kereta senyum sorang-sorang je la kan bajet bukan cover rim kereta mama.

Sampai kat taska kakak,sah....cover rim kereta mama!hahahahahahaha...gilo betul la. Saja je buat hal kan! Mama terus calling hubby,dah gelak-gelak time ni. Hubby tok sah kata la...berdekah je la dia. Rupanya kan dia leh cakap ...`sabtu hari tu lagi dah patah sayang'...laaaaaaaaa...bukan nak bagitau,sabar je la tau..tu pasal la dia gelak berdekah-dekah! Dah togel satu tayar,takde cover rim..hahahaha.

Esoknya on da way g kerja,lalu tempat sama...sekali mama nampak cover rim tayar mama..ahahahaha. Call hubby..`yang,nak collect ke cover rim tu'...tak yah la sayang oii,dah patah pun..nanti beli lain je la...tak pun sayang collect..buat frame...hahahaha...'.. ada ke patot!!


Bape $$$ la pulak cover rim tayar ni erk??

2 comments:

A.I said...

kahhhhhhhhh...dh mcm dlm criter rombongan cik kiah tu pulak. muahaha..

Alyn Aellynn said...

wheel cap tu tak mahal sgt. tp kene beli "4" kasut baruuuu laaaaa