Tuesday, April 26, 2011

Drama yang best untuk dilayan

Ni la favorite drama mama,setiap malam dah schedule drama-drama ni. Kakak pun suka jugak drama yang mama layan,hubby je tak suka sebab dia tak dapat layan bola..hehehe tapi kalau remote hubby dah pegang,memang tak tenteram la nak tengok  tv tau. Kejap² dia channel ni,kejap channel tu...tension je!

Awan Dania memang minat dari dulu sebab ada Scha. Sekarang ni di astro ria pukul 9.30

Ni drama terbaru kat TV3 setiap Isnin,sebelum ni Gemilang. Minggu ni episod 1. Best cerita ni,memang citer ni memaparkan kebenaran yang berlaku kat sana. Harus korang tengok sebab buat perasaan korang rasa macam-macam

Asmara pulak setiap Selasa di TV3 jugak. Ni pun best,sekarang ni papa zalia ada motif,semua kerna harta

Cinta Antara Kita setiap hari dari 6.30 - 7.30 malam. Best jugak cerita ni,geram ada,suka ada,kesian ada..semua la.


 Halimah jongang pulak setiap rabu,tak pernah miss lagi la walaupun citer ni agak meleret. Last week dah abis citer ni. Tunggu HJ 3 pulak.

 
Ni yang paling best drama yang mama suka tengok. Tak sangka Vee boleh buat drama macam ni. Tambah² eja bawa watak sabrina,memang menjadi disamping adi putra.

Hari jumaat malam layan Maharaja Lawak di astro warna. Sanggup okeh mama langgan request by hubby. Favorite mama - jambu,jozan & sepah je. Yang lain² tu,boleh la. Rasanya 3 ni la tengah compete antara satu sama lain.

2 comments:

ieda said...

suka 3 cerita je asmara,maharaja lawak & yang terbaru Juvana

Nana said...

banyak gak antara ko listkan ni aku layan
plg suke maharaja lawak sanggup amek mustika hehe