Sunday, April 10, 2011

Dutch lady 456


Ada sape2 nak beli tak dutchlady 456 perisa biasa ni ~ rm22 [NP:23.99]. Ada 2 pack,x bukak pun lg. Batisya x nak minum DL ni la,bila bancuh x abis pun. Dia minum 1/4 je. Kena beli enfa balik la jawabnya. Kalau ada yang nak beli, at least KL area la ye..hehehe

3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Alya ai minum gak susu ni, 4,5,6 madu..

Ciklinn said...

sayang nya banyak lagi tu sue....

eh nak tany bedak ronasutra tu ok yerk.. aku mcm nak trylah

fazilzura said...

akil minum kak , tp yg choc.. yg perisa biasa dia sure x nak .