Saturday, April 02, 2011

~ Holiday at PD again ~

Hari ni Mama akan ke PD,kiranya family day office hubby la. Organize by dept hubby,kata hubby ada games jugak la. Malam ni ada BBQ sekali..nyum nyum. Petang skit dalam pukul 4 kot,baru gerak kesana. Harap cuaca mengizinkan..aminn. Mama akan tido di Laguna Beach Resort,jauh skit dari laut. Pakej yang dorang ambik,apartment 3 bilik. Kat sini murah je pakej dia,ok la kan...sebab bukan berhari² nak duduk pun..hehehe.




We all datang bawa badan je la sebab semua disediakan oleh AJK yang terpilih. Syok jugak dapat pegi holiday ni kan even tak jauh mane pun,jadi la..hehehe. Picture nanti minggu depan mama upload ye,petang ni baru nak pergi pun..hehehe. 

Balik kerja ni,kena la kemas rumah dulu kan. Takkan nak berjalan tinggalkan rumah bersepah pulak. Selamat berhujung minggu semua 
~ xoxo~

No comments: