Wednesday, April 06, 2011

Kes Simbah Asid

Kakak mama email,dia keje di area Jalan Raja laut.

Salam Kenkawan..
Pagi tadi Razak called bagi tau dan suruh ingatkan semua kenkawan kalu kluar lunch hati2 sebab org yg simbah asid tu dah melarat ke area sentul dan dang wangi semalam jer kat sentul dah ader 3 kes...dan yg terbaru dia simbah kat istana budaya jln tun razak.Dang wangi pun dah ada kes jadi x mustahil kat sini pun dia akan buat dia, mamat nih naik motosikal sorang2 kulit hitam jadi tolong
war2kan pada yg lain target dia memang perempuan.

3 comments:

shiemz said...

seram tul skrg nie..semua main pakai asid jerk.. mintak dijauhkan la kiter nie kan... adeihhh...

saveme_zero said...

amin. tu le shiemz..takot aku dgr

SyaNa said...

hukhukkk
ari tu kwn aku kena kt bangsar
ni da merebak plak ke tmpt lain ek
bongoksss