Monday, April 25, 2011

Mairin Adreena

Ahad semalam balik semenyih,visit my sis yang baru melahirkan 3rd baby. Ingat nak balik hari sabtu lepas kerja tapi hubby cakap hari ahad la sebab hubby pun tak kerja. Tenghari gerak ke semenyih,cuaca terik jugak semalam.

Mama & kakak

On the way nak ke rumah ayah mama,nampak arch ni tapi dah tak nampak tulisan yang MpKj tulis dek tampalan pinjaman berlesen.

Kakak yang agak moody



Now dah ok..hehehe

Sampai je kat rumah ayah mama,kakak dah tak sabar nak tengok baby. Dia pegang² kepala baby,cium baby. Mama tanya kakak..`nak baby ker'...nak!..hehehe

Mak sedara mama pegang baby,kakak pun sibuk nak pegang. `Tak pegang baby lagi'..padahal berpuluh kali pegang dah...hehehe




My anak buah yang dah kepenatan...ketiduran dah dia. Adik ipar mama tengah mengandung lagi sekarang ni..bulan 6 ni insya allah






Kakak melekat je kat situ,dok tengok baby. Sian kakak...nanti ye,mama usahakan

4 comments:

♥ Che NamNam ♥ said...

hahaha mama usaha lebih sikit yer..sian kakak nyer..memang tak sabor nak pegang adik dah tue...huhu

anak daramu pon dah besar...

saveme_zero said...

che nam - sedang berusaha ni. doa2 la ada rezeki saya pulak..aminn

MrS. F!zA said...

alolo..kakak tringin nk jd kakak kpd adik tu kan..

Bibu said...

dah boleh jadi kakak sgt dah tu!En Acid ,jgn tunggu lama2 ye!ekekeke