Friday, April 22, 2011

Ribut

Semalam kan hujan lebat,kat office ni lebat betul sekali dengan angin. Nasib balik kerja,hujan dah reda tapi gelap gulita lagi..tanda-tanda nak hujan lagi. On da way balik,memang hujan lebat balik kat alam damai. Ambik kakak secepat mungkin,terus balik rumah. Sampai kat simpang rumah,tengok ada pokok besar tumbang. Uihh...ribu ke kat sini..huhuhu. 

Sampai rumah...park kereta,tergelak pun ada...tengok ampai baju terbalik..hehehe. Kuat betul hujan semalam kan,sampai macam tu sekali. Abis baju basah...kena la basuh balik. 


Cuaca sekarang tak menentu,hujan panas je. Moga kita sentiasa dilindungi dari musibah & diberi kesihatan yang baik. Tanda-tanda nak selsema tu macam nak mai dah ni..huhuhu

1 comment:

Amiizaa2001 said...

wahh SZ samalah.......area rumah akak pon habis patah semua pokok2...