Saturday, April 09, 2011

Saya telah menggunakannya,anda bila lagi...

Thanks a lot pada produk yang telah mama cuba, akhirnya nampak keberkesanannya. Pagi ni terjumpa ex-colleague,sembang²..then dia cakap la muka dia ada kesan parut jerawat...rambut dah cantik,muka pulak tak cantik kata dia..ekekeke. Then dia tegur la mama...`you sudah nampak lain la...muka pun sudah bersih,tak macam dulu'....(dulu aku tak lawa kot...kahhh). So mama pun cakap la mama ada ambik produk tertentu. Salah satu nya collagen untuk dalaman. 

Rasa sangat la berbaloi mencuba produk ni & harap dapat maintain la kan. Some more...mama tak perlu berbelanja banyak untuk produk ni.

Set Pearl ~ RM65 (include postage) from Double H Trading.

Cocoa collagen power plus ~ RM48 (include postage) from Zanis Save bajet Shops

Ronasutra Mineral Makeup ~ RM42.90 (include postage) from Kathy ronasutra

Ni la produk yang sedang mama  gunakan. Sangat sesuai dengan mama & terbukti berkesan.  Ni antara peniaga yang mama rasa menawarkan harga yang sangat bajet.  Nak membeli harus la memilih yang murah tapi berbaloi...betul tak?? 
Untuk pencuci muka bertahan lebih kurang dekat 2 bulan,set collagen pulak 3kotak untuk 1bulan & bedak ronasutra bertahan lebih kurang 3bulan. So mungkin boleh bajet untuk pembelian yang seterusnya kan,at least dalam sebulan...tak perlu beli serentak..koyak le kan kalau semua sekali serentak..hehehe. 

Untuk para isteri,memang mama suggestkan Cocoa collagen tu,sangat bagus tapi jangan pulak baru minum 1set,dah nak nampak keberkesanannya ye..at least 2bulan...insya allah.

Thanks a lot to all this produk

 Me & her ~ latest


4 comments:

iduraz said...

daku pon minum cocoa collagen tuh, memang bagus

ieda said...

wah sudah berseri2 le kak sue...

A.I said...

sabun pearl tu mmg bagus... =)

Anonymous said...

sama je tgk..xde beza