Monday, May 30, 2011

High School Musical versi Kakak

Hari sabtu takde aktiviti apa pun,hubby kerja sampai malam. Plan nak tido semenyih tapi hubby ada kerja & hubby accident pulak hari sabtu tu..huhuhu. Cedera terok jugak la,calar balar abis kaki..terkoyak kulit. Mama bawa hubby g klinik. Hari ni hubby MC,jalan pun dengkot². Then bawa motor pegi workshop,repair motor. Katanya ekzos patah,harus claim balik dengan orang yang langgar hubby tu. Jalan luas pun nak menghimpit! Dah tu nak lari pulak tu..aihhh! Geram je mama dengar. Nasib la takde yang patah riuk...huhuhu, Syukur alhamdulillah.

video

Bila bersama kakak ni,memang macam-macam la kaletahnya kan. Petang sabtu tu ada HSM di disney channel. Kakak ni kalau dengar muzik jer,pantang! Mula la dia pun nak joget sekali. Sakit perut mama tengok kaletah dia tu.

1 comment:

Bibu said...

lor..mujur la tade yg teruk sgt