Saturday, May 14, 2011

Ikan Pekasam

Kelmarin fren mama bagi ikan pekasam talapia. Fuhh,lama betul tak makan ikan pekasam ni. So semalam dinner mama goreng 2 ekor,goreng dengan bawang & cili api..makan pulak dengan nasik panas,licin pinggan...hahahaha.



Sorry la kalau ada mak yong yer,kalau teringin..gi la cari kat pasar..hehehe

3 comments:

iduraz said...

alamak, pekasam..automatik lapar bila tgok!

Amiizaa2001 said...

sedapnyaaa...peberet tu:)

SZ: kakak macamana? bb dah pandai isap direct tak? akak pernah lalui situasi yg sama mcm kakak SZ, akak akan luangkan masa setiap hari utk ajar direct bf, sampailah dah lepas hari, bb baru pandai isap direct. kena ambik masa setiap hari utk ajar direct feeding, mula2 memang bb tak berapa pandai, tp kalau hari2 kita ambik masa ajar, insyallah bb akan pandai direct feed nanti:):)

chichi said...

sedapnye...tapi kalau saya masak..goreng dengan beras2 tu sekali..lepastu saya golekkan kat tepung beras untuk kasi lekat...tak hancur..remehkan..hahahaha