Thursday, May 05, 2011

She really want it!

Hari isnin,balik semenyih. Itu pun sebab hubby nak pergi mancing kat Seri Bayu Sg.Tekala dengan opismate dia. So dia suruh mama balik semenyih,mama ok je..hehehehe. Sampai rumah ayah mama,si kakak tanya mama...mairin mane?? Yang mama ni tak dengar sangat, ingat dia tanya mane menan. Mama pun tunjuk kat mesin jahit,tuuuu. Mana mama??? Tuuuu!! Tapi si kakak masih tercari-cari. Mairin la mama! Ohh...mairin ker?? kat rumah angah la. Sense as sister betul kakak ni. Calling my sister,kot dia nak datang rumah ayah mama.

Dalam tengahari kakak mama sampai,hahh..melekat je la dengan mairin. Sikit-sikit cium,siap tido sebelah baby la.


Sampai baby naik rimas,si kakak asyik cium je. `Wangi la mama'

4 comments:

Amiizaa2001 said...

hhehheheheh comel:)

ieda said...

sabar ye kakak cikit masa je lagi mama tengah usaha keras tu...dia sunyi tu kak sue..

Fieza said...

Dah boleh bg adik ler tue hi..hi..perempuan ni lebih kepada jiwa kakak kan..so sweet

shiemz said...

hang x gheti² bahasa lagik ke weh?? hahahhaha.....