Friday, May 20, 2011

Udang Merah

Lamanya mama tak update. Hari tu kakak tak sihat,now mama pulak tak sihat. Dengan kesibukan di pejabat,membataskan waktu untuk update story. 

Last week,on the way balik dari Semenyih,si kakak nampak durian tepi jalan. Memang pantang la dia kalau nampak durian,harus beli. Round dulu kat sekitar rumah tapi tak berapa nak ada. Then merayap ke Damai Perdana,tengok ada orang jual. Berhenti tengok,durian udang merah..sekilo RM13. Boleh tahan mahal ko! mama suruh hubby beli sebiji jer sebab we all berdua bukan pemakan durian sangat,takat ambik rasa boleh la.

 Memang puas hati la beli udang merah ni,dalam satu pangsa ada 2 ulas je. Makan pun tak muak sangat. Sangat sedap!

 Sebiji tu ada dalam 9 ulas,so dapat sorang 3 ulas.

Sedapnya mama!

1 comment:

el said...

mati2 aku igt udang yg ko cite..ghupenye doyan eh..hahaha