Thursday, June 30, 2011

Kakak terluka!

Last week terjadi.Terkejut tengok...dekat dengan mata pulak tu. Yang mama marahkan sebab cikgu tak call,alasanya takde no hp,ada no rumah jer. Fuhh..berasap telinga mama dengar...lagi la mama naik angin. Ye la budak²,kita tau la dorang ni lasak camne kan tapi call la. Ni main lepas tangan,mintak cikgu taska yang bagitau.

Aihh..silap la kan. Kata cikgu..kena cakar,kuku panjang. Dah pesan dengan cikgu,next time tolong call walaupun kecil halnya. 


Lebam jugak la dekat area hidung tu...tak macam kena cakar. Ermm...hantar anak ke taska/skool ni memang kena tawakal la.

2 comments:

fazilzura said...

ya ampun kak oiiii... ngeri jgk tu , sibb aik x keno dlm mato ..

rs nak sekeh2 je kan .. patut nye dia col le akak

iera_ayen said...

a ah zura...kasi sekeh sket...