Wednesday, June 08, 2011

Mangkuk Ajaib

Tajuk tak boleh tahan..hehehe. Orang lain dah ada,awak baru nak sibuk. Mama beli dari kawan jer,pegi Langkawi hari tu tak beli pun sebab takot pecah & some more barang dah over loaded..hehehe. Beli ni pun secara kutu,kalau lump sum sakit juga la kan,ini pun hubby dah jeling...hahahaha.


Orang lain ada,kita pun teringin nak jugak..ye tak. Harga $429,bulan² $42.90 jer selama 10bulan. Lama jugak la menunggu mangkuk ajaib ni nak sampai..hehehe.

2 comments:

iera_ayen said...

wah....aku pon berkenan gak Vision nih...skang beli sket2 Maxim tu..hehehe...nak beli gak suatu ari nanti...

AdanyaKauUntukku said...

mahei gak tu su....
akak rsa rege dia kat langkawi lagik morah