Thursday, June 02, 2011

Q Bistro

Tak pernah lagi mama makan kat Q-Bistro ni.Menu ala mamak! Kelas ko makan kat sini,waiter dorang order pakai PDA je ok! Ko mampu?? Memang tak mampu...hahahaha. Harga kat sini pun,not bad la. Mama makan nasi beriyani ayam kampung RM10.50 & air Banana Capucino RM8.50. Sedap nasi beriyani kat sini tapi air yang mama order,OUT! Tak boleh nak masuk tekak sebab pahit capucino + kelat pisang tu,pekat melekat pahit nya.



Ni gara-gara keluar makan dengan dept mama la,lepas pergi low yat..dorang bawa merambu. Tak jauh pun,makan dekat permaisuri je. Kat permaisuri ni,nak makanan apa..semua ada. Sediakan duit aje..hehehe

2 comments:

fazilzura said...

kak now kedai makan dh banyak yg ambik order gune pda.. cm kt cokit, memula kiteorg ingt dia dok balas2 sms dgn awek.. ghupe nye tgh ambik order

saveme_zero said...

ye ke? wahh..sana lg advance la erk. tak tau lak aku mamak ni lg advance dr kedai org kita.