Wednesday, June 13, 2012

Olaaaa

Assalamualaikum. Hampir setahun tak update blog,satu tempoh yang sangat lama bagi saya. Hari ni rasa terpanggil nak update blog walaupun tak berapa ada cerita. Ada ker yang rindu saya ni,kalau ada...alhamdulillah,terima kasih yer. Sejak tukar tempat kerja,dah jarang blog walking kawan-kawan,kalau ada yang link ke fb tu memang saya akan klik,insya allah.  Ni pun takde idea nak tulis apa sebab mata mengantuk tapi tunggu hubby tak balik lagi ni.

Balik kerja tadi terus ke jusco,cari susu kakak. Susu kat jusco lebih murah dari giant or carrefour. Memang beza banyak la,harga yang sangat tak logik. Sekarang dah tukar susu alya,murah skit la dari enfa. Tadi sebelum nak bayar,scan harga dulu...1.6kg dalam tin RM 77.89 tapi tag harga RM88.60 so mesti la percaya harga scan kan,kalau lagi mahal kena la ikut harga tag..kan gitu.

Kakak pantang nampak durian,memang kena belikan la. 3 ulas dia makan tadi,selera betul dia makan..alhamdulillah. Sebelum balik dari jj tadi,sempat la timbang kakak...19kg,tinggi 90cm,dah besar & banyak ragam sekarang ni. Tahun ni 5tahun dah kakak,alhamdulillah. Bab tambah anak,memang dah niat cuma Allah kata nanti,sabar...kalau takde masa sekarang ni jangan la kita nak try & error sendiri...mean in other way...redha setiap ujian yang diberi. Tiba-tiba merepek pulak...


2 comments:

el said...

anak aku doyan booolaiii xnak nye..jenuh sumbat ekekekeke

perghhh setahun x berblog...bz sgt la tu kan hahahaha

Nur Syafawati said...

sama pulak kite suee..tetiba terpanggil utk berblogging semula..hahaha..semoga bertemu di sini ye sue!!hahahha