Tuesday, February 26, 2013

New gadget

Salam semua..
Ni new gadget saya,sekarang ni sangat memerlukan sebab masa drive penglihatan agak terhad terutama waktu malam & hujan. So nak tak nak kena juga pakai.




Tak perlu 24hrs la pakai,just certain² time,lagipun belum biasa lagi kan. Dulu masa sekolah memang pun rabun tapi just ignore sebab selagi boleh nampak, tak kuasa nak memakai nya hihihi. Sekarang dah agak berumur ni memang perlu.

No comments: