Tuesday, February 26, 2013

New gadget

Salam semua..
Ni new gadget saya,sekarang ni sangat memerlukan sebab masa drive penglihatan agak terhad terutama waktu malam & hujan. So nak tak nak kena juga pakai.




Tak perlu 24hrs la pakai,just certain² time,lagipun belum biasa lagi kan. Dulu masa sekolah memang pun rabun tapi just ignore sebab selagi boleh nampak, tak kuasa nak memakai nya hihihi. Sekarang dah agak berumur ni memang perlu.

Saturday, February 23, 2013

My day

Alhamdulillah..this is my day. Just meet the doctor. Hari ini doktor tambah ubat, kalau dua tiga hari tak ok lagi, kena serah diri to be warded. Ingat tadi kalau doc kata nak warded, serah diri dah.

Apa la yang saya bebelkan ni yer. Maaf yer,not ready to share yet. In sha allah sedang kumpul strength to face.

Sepatotnya pagi ni dah on the way ke putrajaya untuk swimming class kakak tapi extend to afternoon class.


*Fikiran berceramuk*



Thursday, February 21, 2013

How to start.....

Assalamualaikum...

Fuhh....setahun juga tak aktif blog. Tahun lepas pun 2x je update, lepas tu zzzzzzz. Tiba² rasa nak aktif balik, mungkin la. Ini pun masih 50-50, nak aktif ke tak. Ada ke yang ingat lagi kat saya ni. Kerja masih ditempat yang sama, alhamdulillah dapat bertahan. Cerita tentang saya tak banyak. Nanti la saya ceritakan bila dah bersedia.




Tentang my princess, she grow fast. Next year... turn to 7y. Oh my, feel like she' still baby.